Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Koukám, madam, že jste potichučky polahučky změnila text. Co o tom říká kodex blogera?:-)

Ono to s těma domovama důchodců bylo vážně trapný, viďte.

1 0
možnosti
Foto

:)... text změnil admin blogů právě proto, že já jsem kodex z neznalosti porušila tím, že jsem vyzývala k šíření petice.

1 0
možnosti
GC

Vážená paní Antalová, díky za tento článek (mluví mi z duše, i pokud jde o to hledání cesty sama pro sebe a svoje děti) i za petici, ke které jsem se ráda připojila......jsem přesvědčena, že péče o matku a dítě jako společnou jednotku by měla být absolutním standardem ve všech porodnicích, stejně jako podpůrný a důstojnost a potřeby rodičů a dítěte respektující přístup.  Že je možné si vybrat porodnici myslím nemůže být argument, protože je z mého pohledu zkrátka nepřípustné, aby jakékoliv zdravotnické zařízení postupovalo poškozujícím způsobem (a separace dle mého poškozující je).

3 1
možnosti
Foto

A vidíte...já vždycky kroutila v duchu hlavou nad matkami, kterým vyhovovalo, když jsme si novorozeně vzali a ony si mohly odpočinout. Ty to nejspíš jako poškozující a nepřípustné nevidí. Váš názor prostě nemusí být jediný platný a správný. Prostě to chce věnovat trochu energie výběru místa, kde chcete porodit, to zas žádná hrůza není - je na to třičtvrtě roku.

2 0
možnosti
Foto

Hm...petice...vidíte a já bych řekla, že je potřeba dobře si vybrat porodnici. Tu dobou klidně nahlas chválit a na to, s čím nejsme spokojeni si hned a na místě stěžovat nebo se docela obyčejně ptát.

Prostě používat selský rozum.

4 1
možnosti

...používat selský rozum...To je to, oč tu běží. A nejlépe s přirozenými a přírodními instinkty tak, jak to jde, a je nejlépe možné.

0 0
možnosti
Foto

Petice jsou zbytečné.  Prostě každý člověk to má nastavené jinak.  To co jiný snese vás deprimuje a naopak.  Problém se jmenuje státní zdravotnictví, které vám vezme možnost vybrat si takové zařízení, které bude odpovídat vašim představám, protože má jeden mustr pro všechny.

3 1
možnosti
PP

Nikdo snad v dnešní době nemá problém s tím, aby si vybral porodnici podle svých preferencí, na netu je recenzí a sdílených zážitků nepřeberně, proto mimo překotné porody opravdu nechápu rodičky, které jdou do porodnice, která jim nevyhovuje a až pak si stěžují, že se jim zacházení, či prostředí nelíbilo....

A co vím z blízké rodiny, tak už před osmnácti!! lety byl ve spoustě porodnic běžný rooming in.

5 1
možnosti
VK

Ale o výběr porodnice a roomin in přece vůbec nejde.Jde o to,že VŠECHNY porodnice mají zaběhané rutinní postupy,o kterých rodičky pochybují,ale protože důvěřují lékařům a nechtějí být konfliktní,tak se přizpůsobí.Ale ne všechno,co je konáno ve jménu dobra rodiček a dětí je pro ně opravdu dobré,něco je třeba jen pro pohodlí personálu,proto,že "se to tak dělalo vždycky"a o tom je článek.

4 4
možnosti
MT

Skutečně pobízíte nosit tuto petici k podpisu do domovů důchodců?;-D Zřejmě kouzlo nechtěného, ale řekla bych, že zrovna pro důchodce v Domovech bude situace v porodnictví to poslední, co je zajímá. Nebo doufáte získat podpisy lidí, kteří si už stěží přečtou, co vlastně podepisují?

Omlouvám se za jenom trochu mimo téma příspěvek, ale praštilo mě to do očí.

5 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2733x
https://ivanaantalova.wixsite.com/pivilka-ivka

Seznam rubrik