Ivana Antalová

Milí muži, nenechte si ničit u porodu své ženy

29. 07. 2014 10:00:00
Již delší dobu se mi to honí hlavou. Sakra to fakt těm chlapům nevadí, když se jejich ženy vracejí po porodu z nemocnice tak dorasované? To si raději několik týdnů,  měsíců či dokonce let nezašukají, nechají se bezdůvodně okrádat.

Možná mne nařknete z naivnosti, přesto budu předpokládat, že prostě jen nevíte o čem je řeč a dokonce byste to rádi věděli a své ženy chránili. Tak tedy:

 

Milý muži,

 

věřte tomu, že Vaše žena je skutečně schopná porodit, málokterá ovšem i ochotná. Nebudu se zde zabývat důvody, proč tomu v současné době tak je, jedná se víceméně o problém celé technicky rozvinuté společnosti. Věřím, že si je dokážete vygooglit. Stačí zadat heslo "institucionalizace porodů".

 

Pokud Vaše žena rodí, doprovází na tento svět vaše společné dítě. Potřebuje k tomu identické podmínky jaké jste vyhledávali pro vaše společné milování. Potřebuje se cítit v bezpečí, stejně jako Vy.

 

A teď si představte,

že se po Vás očekává erekce, když máte pistoli u hlavy (kolik žen u svého porodu slyšelo "chcete zabít své dítě?" "chcete vykrvácet a umřít?"),

že Vás někdo nutí z důvodu vlastní pohodlnosti do poloh, při kterých je pro Vás splynutí s ženou nejnáročnější či dokonce nemožné (poloha na zádech při porodu)

že, když se Vám erekce a splynutí pod vlivem této manipulace nedaří, násilím to někdo "vyřeší" (nástřih hráze, Kristellerova exprese - non lege artis postup, císařský řez...)

že těsně před Vašim vyvrcholením by někdo zmáčkl vedle Vaší hlavy spoušť (separace dítěte od matky)

 

Tak co milí muži, je vám to jedno nebo je váš strach z autorit až tak velký, že si necháte prasit své ženy a oželíte i společné potěšení při vzájemném splynutí?

 

Milý muži, nenechte si prasit svoji ženu těmi, kteří před ní nejsou ochotni pokleknout a chovat se k ní s úctou a respektem. Podpořte svoji ženu, aby si svůj porod užila a vychutnala si orgasmus při kontaktu kůže na kůži s dítětem, při vítání vašeho společného dítěte na tomto světě. Užijte si tohoto orgasmu společně, zasloužíte si to. Věřte, že odměna za tuto podporu je nevyčíslitelná.

Autor: Ivana Antalová | karma: 37.81 | přečteno: 20552 ×
Poslední články autora