Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Jako inženýr se ptám, jak tito dva šlechtetní inženýři přišli na to, že porodnictví v ČR je nemocné? A čeho jsou inženýři? Nejsou třeba ty jejich obory nemocné  a neměli by pomoci spíše tam?;-)

0 1
možnosti
PC

Nesouhlasím s porody doma ... a hlavně nesouhlasím s tvrzením, že probíhá-li těhotenství normálně, není důvod k obavám z domácího porodu. Měla jsem dvě vzorová těhotenství - a obě děti se mně pokusily zabít. Kdyby nebyl k dispozici lékař, zemřela by matka i dítě. Takže - ať si matky alternativky v tichosti rodí někde pod keřem na vlastní riziko, ale netahejte do toho zdravotnictví.:-(

4 1
možnosti
KD

A není to pouze touha po kšeftu zabalená do ušlechtilých frází ?;-D

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pokud chcete rodit doma, roďte, ale pokud chcete opět přesvědčit pana ministra Hegera, aby přenechal péči o těhotné porodním asistentkám, odjeďte, prosím, do nějaké muslimské země. Tam se chlapi k ženským nesmějí přiblížit a děti všichni berou, jak přijdou (Bůh dal-Bůh vzal).

Já jsem lékařům vděčná, za jejich péči, empatii, erudici a humor. Bez nich bych děti nedonosila. Porody doma považuji za velmi riskantní záležitost. A celou kampaň porodních asistentek za boj o peníze a moc.

V porodnicích ostatně většinou rodí asistentky - lékaři spí nebo se věnují jiným činnostem. Přiběhnou až slíznout smetanu.;-D To je pro ně typické.V

5 0
možnosti
Foto

Netvrdím, že by ve zdravotnictví nebylo co zlepšovat. Už vůbec netvrdím, že bych si neuměla představit lepší komunikaci mezi lékaři, sestrami a pacienty, klienty,... zvěte, jak libo. Ale domácí porody jsou ne krok, ale skok zpět! Je to velmi nebezpečná "móda"!

5 1
možnosti
GK

Nejlepší na textech této paní je, že nesouhlasí s ničím "nemocničním", co se týká dětí a porodů. Přečti si její předešlý blog...

1 1
možnosti
EJ

Nejdříve musím podotknout, že jsem z oboru, proto mohu do toho trochu kecat.

Většina rodiček jede do porodnice hned na počátku porodu. Nález je velmi slabý, porodní cesty uzavřeny. Strašně se diví jakou dlouhou cestu mají před sebou. Jakmile začnou trochu silnější bolesti, hned žádají císařský řez nebo epidurální analgesii. Mohla bych napsat román, ale zkrátím to.

Vy zastupujete snad 0,1% budoucích matek. Pokud máte přání rodit doma, zalezte někam do chýše a odroďte si to jak chcete. Na úřadě jen nahlaste novorozence. Nevnucujte většině svoje vize.

Potom rozesíláte maily, aby porodní asistentky pomohly zaplatit 2 milionovou pokutu od soudu za zpackaný porod, jedné Vaší alternativní porodní asistentky Königsmarkové.Rv

4 1
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2733x
https://ivanaantalova.wixsite.com/pivilka-ivka

Seznam rubrik