Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Hm. Další alternativní agitka :-/.

Btw znám jednu paní, která vděčí lékařům za život dítěte - bez císaře by nepřežilo, ale po "lekci" jedné takové Vám podobné (bez jakéhokoliv zdrav. vzdělání - ale hned "věděla" jak diagnózu, tak hlavně co doktoři po*** a ani nepotřebovala vědět, proč císaře dělali, holka šikovná...:-/), nu a paní najednou všude hlásá, jak jí zlí doktoři "ukradli přirozený porod" a ještě jí ta aktivistka navrtala do nějakých, samozřejmě placených, kurzů, aby jí tam zbavili "traumatu z ukradeného porodu", přičem jí to trauma vlastně "vyrobila".

To by byly kšefty, kdyby se všechny ty maminky, co prošli porodnicemi, začaly (po kvalitním výplachu) podobně sebemrskat, co že to dovolily těm "zlým zdravotníkům" a jak že to skoro smrtelně ohrozily svoje děti, a aby se "vykoupily" a alespoň potom vše dělaly "správně", pootvíraly peněženky pro ty různé alternativní pomoci, co?...:-/

1 0
možnosti
Foto

J98a97n33a 60M76a65j32o88v61á

18. 6. 2013 21:22

Věřím, že to myslíte dobře...a věřím, že ve vašem světě jsou toto pravdy. Ale už vám nevěřím radost ze života a vědomí, že jste schopna odhadnout co je rozumné a "zdravé", ať už jde o možnost zvážit riziko, nebo respektovat život v jeho celku. Všichni jsme nějak nepochopeni a vy budete hodně - to je prostá otázka hodnot.

x

Jen byste mohla zvážit, jestli je rozumné touhle rádobyfilozofií mást další důvěřivé ženy. To už nejspíš není fér. Za mneRv.

4 0
možnosti
FS

Promiňte, Jano, ale zde jste zbytečně naivní a "dobrotivá". Ona to totiž Antalová nemyslí ani dobře. Pouze jako kšeft. Což je hnusné.

Stačí se podívat na její web http://www.ivanaantalova.cz/moje-nabidka2/

5 0
možnosti
ZK

Z47d96e93n63a 30K68o40č62í

18. 6. 2013 19:13

Ivanko, tady nepomůže ani psycholog. Pište, pište, pište, ale nechoďte s tím ven. Dávejte to do krabice a potom do sběru.

Nezatěžujte okolí takovými blbostmi.

7 0
možnosti
JV

J90o76ž11o 95V85a36š98e22k

18. 6. 2013 17:52

To je zase příběh... Kalhoty jako symbol mužského porodu, blabla. Nemůže to být v žádném případě to, že ženské měly víc práce po vdavkách, šatů a sukní moc na výběr nebylo a spousta jich v kalhotách chodila, protože byly k sehnání, protože jim připadaly praktické. Změnil se styl, ne vše bylo k dostání, tak si nechte ty kalhotové kydy. Spousta bab nosila a nosí kalhoty, protože jim připadají praktičtější.

A váš syn si definitivně nepamatuje porod, taháte nás tady za nos, ale my nebyli vytažení zvonem, tak si madam laskavě dá pohov.

2 0
možnosti
MS

Abych tedy pravdu řekl, celé je to dost velký blábol. Například věta "Kalhoty jako symbol "mužského" porodu, porodu pod vedením kohokoliv jiného než rodící ženy a jejího dítěte" mluví za vše. :-/ Rv

5 0
možnosti
Foto

Všechno bych Vám věřil, ale to o pamatování se Vašeho syna na to, jak přišel na svět... Můžete mě houpat do stran, ale ne hlavou dolů...

2 0
možnosti
Foto

Milý pane Kroupo, děkuji za Váš příspěvek. Slova mého syna mne inspirovala k zamyšlení se nad způsobem jeho narození :-)

0 4
možnosti
MP

Víte z čeho mě mrazí ? Z odzbrojující logiky všech uvědomělých filozofujících ženštin podle které  vše ženské je dobré ale hlavně . VSE MUZSKE = SPATNE.... Tady dokonce používáte termín "mužský porod" jako  důsledke smrti novorozence. Dovoluji si vám připomenout že i Ignác Semelweiss byl chlap a do jeho dezinfekce jste dámy při těch "ženských porodech" houfně umíraly na horečku omladnic.  Proboha přestante už vy a vám podobné nasazovat za jakýkoliv průser psí hlavu chlapům - protože proto... :-/

4 0
možnosti

Já to v tom textu nevidím. Já tam vidím snahu ženy-mámy o přežití dítěte, o naplnění mateřstvím, o to, aby děti byly šťastné - a nakonec, aby i ona sama byla šťastná.

Všechny ženy nejsou slepice a špatné řidičky, a všichni muži nejsou šovinisti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2733x
https://ivanaantalova.wixsite.com/pivilka-ivka

Seznam rubrik