Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jasně, hurá zpátky na stromy!

0 1
možnosti
Foto

Někdo chce rodit na stromě? :-)

0 1
možnosti
Foto

Paní Moudrá to má nastavené tak, že když ji stát neřekne formou zákonů, nařízení a vyhlášek co a jak to má dělat, tak pak je tak bezradná, že by snad i na ty stromy vylezla. A takto si to myslí i o ostatních lidech.

0 1
možnosti
Foto

Pan Kšír jako obvykle ničemu nerozumí, ale do všeho kecá. To je celé....

0 0
možnosti
Foto

Jak někde vidím, že někdo chce někomu něco vnucovat násilím, například skrze státní legislativu, tak se proti tomu ohradím. Já vám věřím, že Vaše představy jsou nezištné, ale i ty mohou zbytečně škodit ostatním lidem, pokud jim berete jejich svobodu jít vlastní životní cestou.

0 1
možnosti
Foto

Jsou to právě jurodivé propagátorky domácích porodů, co se pokoušejí něco někomu vnucovat násilím. Jejich agresivní nátlakové akce ničím jiným než násilím nejsou. Jenomže to Vy nepoberete, protože pro Vás je Zlo s velkým "Z" lautr všechno, co pochází od státu, přestože to v minulosti bylo na státu víceméně "vymodleno", aby se zamezilo zbytečným úmrtím a zmrzačením (jimž se ovšem zcela vyhnout nelze, ale pořád je lepší, je-li jich méně než více).

A co třeba jízda po silnicích, to je podle Vás taky zlo násilím vynucené státem? Jak to, že nemůžeme jezdit, kudy nás napadne?

1 0
možnosti
Foto

Víte nejlegračnější na tom všem je, že Vy si asi opravdu myslíte, že lidé se bez státu, vladaře, panovníka či jiné vrchnosti nedokáží dohodnout, tak aby si mohli žít své životy a jedni neškodili druhým.

Přesvědčování, kampaně, přednášky, knihy, články, filmy nejsou násilím. Násilí začíná tehdy, když Vám hrozí někdo silou, kterou proti Vám použije, pokud neposlechnete jeho příkazy, zákazy, vyhlášky, rozhodnutí atd.

0 1
možnosti
Foto

Netahejte sem furt ten Vámi nenáviděný stát, když o něj vůbec nejde.

Podstatné jsou technické možnosti. Ty žádná řadová PA nemá, tedy nemůže vyřešit problémy, o nichž Vy jako laik nemáte ani potuchy.

Děsivé je, že ona ta PA, co baží po zisku z domácích porodů, tato rizika dobře zná a stejně dobře ví, že je v terénu sama zvládnout nemůže. Přesto domácí porody propaguje, aby si vydělala a ukojila své zbytnělé ego.

A Vy do toho taháte stát, který jen velmi nerad hradí to, co je třeba, a v zásadě by se mu hodilo, kdyby matky rodily a umíraly někde v ústraní (jelikož funus je levnější než následná péče).

Fakt už se nepleťte do věcí, o nichž lautr nic netušíte. Obvykle takto diskutující nenabádám, ale ve Vašem případě dělám výjimku, protože Vaše diletantství a zaujatost jsou do nebe volející.

1 0
možnosti
Foto

Vaše starost o mé diletantství mě docela pobavila. Já nikomu nenutím to, nebo ono, to nechávám vám etatistům, kteří jste posedlí vlastním přesvědčením. Už jsem Vám vícekrát říkal, že tu jen vystupuji proti násilí, které vychází ze státní legislativy, které de-facto nařizuje co a jak mají lidé dělat, nebo kdo a jak je může ošetřovat a poskytovat různé služby. Například ty porodnické. Proč bránit lidem, kteří to chtějí dělat jinak, než vy se domníváte, že by to měli dělat. Shodněme se tedy na tom, že by bylo vhodné, aby ženy měly možnost rodit kde a jak chtějí a aby stát nebránil těm co v tomto oboru chtějí ženám nabídnout své služby.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2733x
https://ivanaantalova.wixsite.com/pivilka-ivka

Seznam rubrik